Προφίλ


Η εταιρεία Μπέμπος ΑΕ δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στον χώρο του πλαστικού που έχει σχέση με αγροτικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Με μια πορεία 30 ετών στην ελληνική αγορά, διαθέτουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ Πατρών σε μια έκταση 16000τμ με στεγασμένους χώρους που ξεπερνούν τα 5000τμ και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και να εκπροσωπήσουμε εμπορικά βιομηχανίες που έχουν μικρό ή καθόλου δίκτυο πωλήσεων και να φροντίσουμε για την διάθεση και διανομή και διάθεση των προϊόντων τους στην περιοχή ευθύνης μας.

Έχοντας ένα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομών με 6 ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα τα προϊόντα των εταιρειών που εκπροσωπούμε τοποθετούνται σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης που υπάρχουν στην περιοχή που καλύπτουμε. Η πλατφόρμα πωλήσεων της εταιρείας περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα καταστημάτων γεωπονικών, ζωοτρόφων, χρωμάτων, σιδηρικών, γενικού εμπορίου, μικρών πολυκαταστημάτων, ελαιοτριβείων, τυροκομείων και πλήθος βιομηχανικών πελατών.

Οι επισκέψεις των πωλητών και τα δρομολόγια διανομών είναι ημερολογιακά προγραμματισμένα και σταθερά. Είμαστε κοντά στον πελάτη μας πάντα και σταθερά και του προσφέρουμε λύσεις και ταχύτητα.

Οι συνεργασίες μας άλλωστε με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες όπως τα Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ, Eurofilm AE, Πλαστικά Κρήτης ΑΕ, Agrodrip ΑΒΕΕ και πολλές άλλες μπορούν να εγγυηθούν για την ποιότητα της δουλειάς μας.